Obrázek
Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek (2)
Obrázek (3)

Kód: 11MA4000656


Značka: MA Lighting

MA Lighting MA Network Switch, incl. FIBERFOX fibre optic connection (MM)

Cena na dotaz

160 131 Kč

132 340 Kč bez DPH

MA Network Switch pro jednoduché nastavení a správu osvětlovacích sítí, součástí jsou optické konektory Fiberfox EBC1502
Množství
Na objednání

  • Přímý dovozce prémiových značek Přímý dovozce prémiových značek
  • Příprava a instalace produktů, zaškolení obsluhy, workshopy Příprava a instalace produktů, zaškolení obsluhy, workshopy
  • Záruční i pozáruční servis produktů Záruční i pozáruční servis produktů

Výkon a jednoduchost pro Vaši osvětlovací síť
Nastavení osvětlovací sítě může být složitý a časově náročný proces, a to zvláště při integraci různých produktů používající odlišné světelné protokoly. I v případě, že se osvětlovací síť zdá být funkční, je opravdu zaručeno dosažení optimálního výkonu a stability. MA Lighting představuje dokonalé řešení. Díky zcela novému MA Network Switch se úroveň složitosti a čas nutný k dosažení optimalizované osvětlovací sítě radikálně snižuje. MA Lighting nyní nabízí kompletní řešení schopné kontrolovat všechny elementy systému počínaje MA konzolí, MA Network Switch a jeho síťovou infrastrukturu až po MA DMX.V kombinaci s konzolemi MA Lighting a dalšími přídavnými síťovými zařízeními poskytuje MA Network Switch velmi snadno použitelné řešení, a to i pro komplexní osvětlovací systémy.
MA Network Switch je navržen tak, aby zjednodušil nastavení a správu dnešních osvětlovacích sítí. Jednoduchý a intuitivní webový prohlížeč umožňuje optimalizaci sítě pomocí několika snadných kroků, žádné specifické znalosti nejsou nutné. Je použita standardní osvětlovací terminologie, která umožňuje filtrování běžných světelných protokolů skrze webové rozhraní určené speciálně pro osvětlovače. Protokoly filtrující presety dále umožňují standardizaci operačních postupů. Zkušení síťový inženýři mohou využít pokročilých funkcí ve víceúrovňovém rozhraní v případě potřeby; to zajistí lepší přípravu produkce, zatímco místní řešení jsou k dispozici prostřednictvím jednoduchého přednastaveného uložení.
MA hardware je velmi odolný: MA Network Switch se nachází v typicky robustní 1RU šasi, s barevně kódovanou skupinou ukazatelů vpředu i vzadu. Poskytuje místní displej pro stav portu, aplikované filtry a rozpoznaná MA zařízení. Všechny konektory jsou Gigabit Ethernet via Neutrik etherCON plus dva volitelné optické konektory od Neutrik nebo Fiberfox. Součástí filosofie MA Lighting je poskytnutí špičkové technické podpory: nyní jsou MA sítě zahrnující konzole, přepínače až po DMX, plně podporovány.
Tento MA Network Switch obsahuje dva Mini-GBIC instalovené v interních SFP portech a na zadní straně připojené ke dvěma optickým konektorům FIBERFOX EBC1502, které jsou připraveny převážně (ale ne pouze) pro dočasné aplikace. Typ optických vláken je Multimode.
MA Network Switch zajišťuje maximální výkon díky plné průchodnosti všech gigabitových portů a systému měřícímu šířku vlnového pásma, který je dostupný skrze přední displej, kde monitoruje výkonnost MA Network Switch. Seskupování pro snadnou organizaci osvětlovací sítě je plně nastavitelné tak, aby zajistilo hladkou integraci do stávajících pevných síťových infrastruktur.
MA Network Switch je kompatibilní s IEEE 802.3ab Gigabit Ethernet a může být zapojen do existující ethernetové síťové infrastruktury. Schopnost definovat filtrování portu s běžnými protokoly v kombinaci se standardními ethernetovými protokoly jako IGMP a RSTP umožňuje tomuto zařízení dosáhnout nejlepších výsledků jak v pevných, tak v dočasných instalacích.

  • Jednoduchost: snadné nastavení a ovládání
  • MA DNA: špičková podpora a spolehlivost
  • Navržen speciálně pro osvětlovače: standardní osvětlovací protokoly mohou být filtrovány
  • Výkon: plná propustnost všech gigabitových portů
  • Síťování: kompatibilní s IEEE 802.3ab Gigabit Ethernet

 

  • Protokoly: sACN, MA-Net2, MA-Net3, dot2-Net, Midi Show, Control (MSC), Kinet, atd…
  • Napájecí napětí :100/230V, 50/60 Hz (automatická detekce)
  • Výkon max. : 100 VA
  • Rozměry : 483 x 43 x 264 mm
  • Čistá hmotnost : 3,7 kg
  • Výstupní konektory : 9x etherCON, 2x SFP příprava pro Mini-GBIC, 2x Fiberfox EBC1502 (vč. Mini-GBIC)
  • Vstupní konektory : 1x PowerCon, 1x USB Typ B