Obrázek
Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek (2)

Kód: 16DBS18-2


Značka: Outline

Outline Subwoofer DBS 18-2

Cena na dotaz

158 873 Kč

131 300 Kč bez DPH

DBS 18-2 je subwoofer s dvěma 18” hlubokotónovými měniči. Ozvučnice využívá fázové inverze, která ve spojení s několika inovativními technologiemi dovoluje poskytnout subwooferu stejnou výkonnost na nejvyšší úrovni po mnoho let.
Množství
Skladem

  • Přímý dovozce prémiových značek Přímý dovozce prémiových značek
  • Příprava a instalace produktů, zaškolení obsluhy, workshopy Příprava a instalace produktů, zaškolení obsluhy, workshopy
  • Záruční i pozáruční servis produktů Záruční i pozáruční servis produktů
  • Outline DBS 18-2 je subwoofer s vysokou účinností, který obsahuje dva 18" hlubokotónové měniče s velkou výchylkou. Využívá řadu inovativních technologií včetně velmi nízkých hodnot komprese výkonu a zkreslení, které mu dovolují poskytovat prvotřídní elektroakustický výkon a vysoký akustický tlak po dlouhou dobu
  • Vysoká zatížitelnost (9600 W AES špičkově) a maximální úroveň akustického tlaku (147 dB SPL ve špičce v 1 m, poloprostor)
  • Příkladem inovativního přístupu firmy Outline ke konstrukci reprosoustav je „rozdělená ozvučnice subwooferu“ (decoupled baffle subwoofer), která je použitá v případě DBS 18-2. Toto důmyslné řešení přispívá k celkové konstrukční celistvosti skříně a omezuje rezonance (a tak i nežádoucí zabarvení zvuku), ale i turbulentní hluk z reflexních portů
  • Skříň je vybavena robustními nohami pro maximální stabilitu
  • Propojení se zesilovačem konektorem Speakon NL4 s dvoucestným zapojením, takže každý měnič lze napájet vlastním kanálem zesilovače. K dosažení optimálních výsledků se doporučuje použít zesilovače Outline T Eleven, který bude správně napájet dva reproboxy
  • Volitelný vozík pomáhá při manipulaci a přepravě

DBS 18-2 je subwoofer s dvěma 18” hlubokotónovými měniči. Ozvučnice využívá fázové inverze, která ve spojení s několika inovativními technologiemi dovoluje poskytnout subwooferu stejnou výkonnost na nejvyšší úrovni po mnoho let.

Reprobox je vyladěn na nízkou frekvenci pomocí dlouhých portů s velkým plošným obsahem. To dovoluje dosáhnout široké pásmové propusti s výrazným rozšířením k spodní části frekvenčního pásma. Akustický výkon DBS 18-2 je výsledkem zkušeností, důkladných analýz a pečlivého návrhu. Vnitřní uspořádání vylepšuje poměr tuhost-hmotnost celé skříně, přičemž orientace ozvučnice a umístění reproduktorů jsou navrženy s ohledem na minimalizaci interních rezonancí, ztlumení vibračních módů boxu a úplné odstranění turbulentního hluku. Tento design firma Outline pojmenovala „decoupled baffle subwoofer“ (rozdělená ozvučnice subwooferu).

Subwoofer DBS 18-2 je zamýšlen především pro použití při velkých událostech, ale rovněž se hodí pro projekty vyžadující nekompromisní kvalitu. DBS 18-2 je odpovědí na vzrůstající požadavky na přesnou a věrnou reprodukci basů. Tento výrobek je schopen mimořádné přeměny elektrické energie na akustickou, stále však při zachování velmi kompaktních rozměrů. Díky pečlivé volbě uspořádání reflexních portů a konstrukci skříně, je výkonnost velmi vysoká. DBS 18-2 má využitelný frekvenční rozsah při -10 dB od 28 Hz do 160 Hz, zatímco celková frekvenční charakteristika je od 34 Hz do 107 Hz ±3 dB.

Maximální citlivost je 103 dB v poloprostoru. Maximální trvalý výkon AES 2400 W dává 137 dB SPL v poloprostoru při špičkových hodnotách dosahujících 147dB SPL. Skříň subwooferu je vyrobená z baltské březové překližky o síle 18 mm (lepené fenolicky). Pro povrchovou úpravu byl použit vodotěsný černý lak, odolný proti odření. Přední část skříně je chráněna ocelovou antirezonanční mřížkou.

Skříň má 24 montážních míst, která umožňují vertikální i horizontální zavěšení s použitím odpovídajícího příslušenství. Manipulaci s reproboxem a jeho přepravu usnadňuje volitelný vozík. Zapuštěné rukojeti po stranách poskytují pevný úchop při manipulaci.

Napojení na reprobox je provedeno jedním konektorem Speakon NL4 s následujícím zapojením pinů: pin 1+: pozitivní, pin1-: negativní pro první měnič a pin 2+: pozitivní, 2-: negativní pro druhý měnič.

Výška
605 mm
Délka
650 mm
Šířka
1124 mm
Frekvenční rozsah
(-10 dB) 28 Hz ÷ 160 Hz
Impedance
2× 8 Ohm (min 6,2 Ohm)
Maximální SPL
147 dB SPL
Konektory
1x NL4 speakon
Průměrný rozptyl
quasi-všesměrový
Zatížitelnost - trvalá
2x 1200 W
Zatížitelnost - špičková
2x 4800 W
Měniče
2x 18" hybrid band-pass loaded woofers
LF
pin 1+ (pos); pin 1- (neg)