Obrázek
Obrázek
Obrázek (1)

Kód: 16VEGAS12CX


Značka: Outline

Outline Vegas 12 CX

Cena na dotaz

64 021 Kč

52 910 Kč bez DPH

Koaxiální reproboxy Vegas 12 CX (12" reproduktor, 133 dB SPL) jsou kompaktní a vhodné pro dočasné i trvalé instalace
Množství
Na objednání

  • Přímý dovozce prémiových značek Přímý dovozce prémiových značek
  • Příprava a instalace produktů, zaškolení obsluhy, workshopy Příprava a instalace produktů, zaškolení obsluhy, workshopy
  • Záruční i pozáruční servis produktů Záruční i pozáruční servis produktů
Vlastnosti
Kompaktní reproboxy pro mobilní i trvalé instalace. Neobyčejná věrnost zvuku a zatížitelnost. Koaxiální reproduktory vysoké jakosti. Předvídatelná a přesná směrovost vysokých frekvencí. Vzhledem k velikosti a hmotnosti poskytuje vysoké SPL. Kuželovitý rozptyl. Velmi kvalitní pasivní výhybka tvořená velkými cívkami a kondenzátory. Lichoběžníkový tvar skříně dovoluje použití jako pódiový odposlech. Konektory NL4 dovolují paralelní propojení několika reproboxů. Konstrukce skříně z baltské březové překližky s rybinovým spojem. Vnitřní zesílení pro maximální tuhost. Navrženo s ohledem na zabránění vnitřních rezonancí. Osazeno instalačními body se závity M6 a M8. Černý texturovaný nástřik polyurey odolný proti poškrábání. Možnost vlastní barvy dle vzorníku RAL. Příslušenství pro vertikální a horizontální montáž. Kompatibilní se softwarem simulujícím akustiku, Outline Openarray 3D. Navrženo a vyrobeno výhradně v Itálii.

Popis
Reproboxy Vegas 12 CX jsou navrženy a vyrobeny podle stejně přísných kritérií, která platí pro špičkové touringové audio systémy. Současný design a účinné výrobní postupy dovolují společnosti Outline dodávat tyto špičkové výrobky s prvotřídní zatížitelností a věrností zvuku za příznivé ceny. Tři modely Vegas CX jsou víceúčelové, dvoupásmové reproboxy s bassreflexem vybavené vlastním moderním koaxiálním driverem.
Pro správnou funkčnost vyžadují pouze jeden kanál zesilovače, frekvenční dělení mezi LF driver a HF driver je provedeno pasivní výhybkou zabudovanou v těle reproboxu. Hladký přechod mezi nízkofrekvenčním a vysokofrekvenčním driverem zajišťuje filtr s nízkou ztrátou. Díky lichoběžníkovému tvaru skříně může být jakýkoliv model Vegas CX v případě potřeby použitý jako pódiový odposlech nebo front-fill.
Velmi kvalitní koaxiální drivery podávají výborný výkon, barvu tónu a charakteristiky zatížitelnosti. Všechny reproboxy Vegas CX podávají vysoké úrovně nezkresleného zvuku; 12 CX 133 dB SPL ve špičce.
Pro dosažení co nejlepších výsledků je doporučeno použít DSP iP24 a všechny zesilovače Outline. Celodřevěná, felonolicky lepená skříň z baltské březové překližky s rybinovými spoji je ošetřena texturovaným nástřikem polyurey s možností vlastní barevné varianty pro instalace se zvláštními požadavky. Přední část je chráněna antirezonanční ocelovou mřížkou opatřenou epoxidovým práškovým lakem.

Výška
550 mm
Délka
380 mm
Šířka
350 mm
Frekvenční rozsah
55 Hz - 20 kHz
Impedance (Jmenovitá/Maximální)
8 Ohm / 6,5 Ohm
Maximální SPL
133 dB SPL
Středobasový reproduktor
12" woofer v bassreflexové ozvučnici
Výškový reproduktor
3" koaxiální tlakový driver
Materiál reproboxu
Baltská březová překližka
Povrchová úprava
Nástřik černé polyurey
Konektory
2× NL4 v paralelním zapojením pinů 1+/1-
Příkon AES (trvalý/špičkový)
450 W / 1800 W
Vyzařovací úhel
90° x 90° (H x V)
Instalační body
Závity 4× M6, 16× M8
Montáž na stojan
Příruba 35 mm