Obrázek
Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek (2)
Obrázek (3)
Obrázek (4)
Obrázek (5)
Obrázek (6)
Obrázek (7)
Obrázek (8)
Obrázek (9)
Obrázek (10)
Obrázek (11)

Kód: 16EIDOS265LA


Značka: Outline

Outline Eidos 265 LA

Cena na dotaz

91 549 Kč

75 660 Kč bez DPH

Eidos 265 LA je pasivní line array repro-box, který obsahuje dva 6,5“ středo-pásmové reproduktory a jeden vysokofrekvenční 1,4“ tlakový driver s vlastním zvukovodem
Množství
Na objednání

  • Přímý dovozce prémiových značek Přímý dovozce prémiových značek
  • Příprava a instalace produktů, zaškolení obsluhy, workshopy Příprava a instalace produktů, zaškolení obsluhy, workshopy
  • Záruční i pozáruční servis produktů Záruční i pozáruční servis produktů
  • řešení na míru pro středně velká show a instalace
  • vizuální nenápadnost
  • jmenovitý horizontální rozptyl 100°
  • dvoupásmový systém s vnitřní pasivní výhybkou
  • určený k jednokanálové činnosti
  • kompaktní lichoběžníkový design
  • integrovaný hardware k uchycení do sady v závěsu i na sobě
  • do sady lze uspořádat až 16 reproboxů (nebo 8 Eidos 265 a dva Flysub 15)
  • integrovaný hardware k uchycení k subwooferu Outline Flysub15
  • dostupné v barvách dle vzorníku RAL

Eidos 265 LA je pasivní line array repro-box, který obsahuje dva 6,5“ středo-pásmové reproduktory a jeden vysokofrekvenční 1,4“ tlakový driver s vlastním zvukovodem. Oddělení obou pásem zajišťuje pasivní výhybka z jakostních součástek. Z jediného kanálu zesilovače Outline T5-DSP mohou být současně napájeny až čtyři repro-boxy. Každý EIDOS 265 LA má jmenovitou impedanci 8 ? a zvládne příkon až 500 W AES a 2000 W ve špičce. Spojení je provedeno dvěma konektory NL4 v paralelním zapojení.

Dva středo-pásmové reproduktory jsou umístěny v ozvučnici s bassreflexem v přední části boxu a tvoří tak systém s polopřímým vyzařováním. Vysokofrekvenční driver je napojen na zvukovod obsahující akustickou čočku, speciálně navrženou k dosažení dokonalé sumace mezi vysokofrekvenčními sekcemi při sestavení v sadě. Výšková sekce je umístěna mezi středo-pásmovými reproduktory. Tím se dosahuje řízeného, souměrného horizontálního rozptylu (100° nominálně). Vertikální rozptyl je dostatečně úzký k sestavení sady repro-boxů nad sebou, ale dost široký k předvídatelnému pokrytí v zakřiveném sestavení.

Je zajištěna velmi vysoká odolnost vůči namáhání, odření a korozi. Integrovaný hardware pro zavěšení je vyroben z vysoce kvalitních materiálů. Výsledkem je systém s nízkou hmotností, se kterým se snadno pracuje. Úhel mezi jednotlivými repro-boxy v sadě (až 16 kusů Eidos 265 LA) je nastavitelný v rozsahu 0°–10° s krokem 1°. Lehký hliníkový závěsný rám umožňuje sestavit sadu jak do závěsu tak na sebe. Frekvenční rozsah sady lze v oblasti nízkých kmitočtů rozšířit o jeden či víc subwooferů Flysub 15.

Box je vyroben z kvalitní březové překližky. Lichoběžníkovým tvarem je dosaženo kompaktní velikosti. Masivní lakovaná ocelová mřížka, zevnitř pokrytá průzvučným molitanem, zajišťuje lepší ochranu vnitřních součástí. Čtyři zapuštěné rukojeti usnadňují manipulaci a transportní obaly na míru bezpečnost při přepravě.

Výška
234 mm
Šířka
550 mm
Frekvenční rozsah
(-10 dB) 63 Hz ÷ 20 kHz
Impedance
8 Ohm (min 6,1 Ohm)
Maximální SPL
132 dB SPL
Středobasový reproduktor
2 × 6,5" (187 mm), 1,75" (44 mm) kmitací cívka, bassreflex, polopřímý vyzařovací systém
Výškový reproduktor
1,4" tlakový driver, 2,5" (64 mm) kmitací cívka, zvukovod
Výkon - W AES (trvalý/ve špičce)
500/2000
Průměrný rozptyl - horizontálně
100°
Průměrný rozptyl - vertikálně
závisí na výšce a zakřivení sady
Hloubka
418 mm